måndag 25 augusti 2008

Kickoffen!

Vilken kanonhelg vi har haft!! Vi for ju ner i fredagskväll, dumpade av grejerna på hotellrummet och gick sedan ut på stan en sväng. Klev upp nio i lördagsmorse och käkade en god hotellfrukost med fil och flingor, lite äggröra och bacon och en massa frukt. Konferansen började klockan ett så innan det var jag och Jessica ut på stan en sväng... åt en jättegod salami- och fetasallad på Coffe.

Konferansen höll på mellan 13-18, Renée Nyberg var våran konfrancie och i slutet av dagen höll P-G Wettsjö ett föredrag. Vilken härlig kille! Jag satt nästan och skrattade konstant i en timme, ni vet när man skrattar så mycket att man får ont i magen!!!

Efter konferansen hade vi en timme på oss att svida om därefter var det välkomstdrink och sedan middag. Till förrätt fick vi en god skagenröra, det är huvudrätten som synd på bilden Biff med potatis, svamp, bacon, syltlök och en pepparsås och till efterrätt fick vi chokladmousse med hallon!

Efter middagen så spelade ett coverband fram till klockan två och vi röjde som fasen på dansgolvet! Som sagt det var verkligen en kanonhelg!

//Hanna

1 kommentar:

Anonym sa...

vad bra att du har haft det trevligt! maten lät mums, och kul med Reneé Nyberg :)