tisdag 18 mars 2008

Gårdagens middag.


Igår kom jag hem från jobbet, lagade mat käkade och sedan var det dags för storstädning. Ordentlig storstädning, badkaret skurades, skafferiet rensades, kylskåpet torkades ur, vi lyfte på soffor och skuffade möbler och kastade en massa skit som man av någon underlig anledning samlar på sej. Klockan tio var vi färdig så vi höll på hela kvällen men vad skönt det är när man är färdig.

Gårdagens middag var en snabb och enkel historia, (om man bortser från tiden det tar att koka riset). Vi tog två stora kycklingfiléer och skar i mindre bitar, stekte i wokpannan, hällde i ungefär en halv påse med wokgrönsaker och ett par dl ärtor/majs/paprika blandning, hällde i två påsar av Blue Dragons Szechuan tomato woksås och ungefär 1dl lätt kokosmjölk. Szechuansåsen är ganska kryddig, men eftersom vi hällde i kokosmjölk också så vart den inte så stark. Toppade lite med sambal olek i stället!


//Hanna

1 kommentar:

Anonym sa...

Vi ska storstäda nästa vecka... ujuj. Jag laddar redan. Det ser för j*vligt ut här. Aja. Vi har ingen tid över. Men nästa vecka måste det blir av.