Min och Joels tacopaj är godast. Här har vi en annan variant som var god den också. Tyvärr tar det sån tid när man gräddar paj med äggstanning.
Tacopaj
1 paket pajdeg
400 g köttfärs
1 röd lök
1 liten burk majs
2 st tomater
2 msk matolja
2 msk Red Jalapeño
1 påse Taco spice mix
100 g ost, riven
1 burk Chunky Salsa hot
3 st ägg
2 dl mjölk
Smörj en ugnsfast form med matfett. Kavla eller tryck ut pajdegen i formen. Bryn färsen i matolja tillsammans med hackad rödlök. Tillsätt Taco kryddmix Chunky salsa och majs. Blanda ägg och mjölk och häll det över färsen. Toppa med tomatskivor, jalapeño och riven ost. Grädda pajen i 175 grader i 45-60 minuter. Servera med sallad.
//Hanna
Tacopaj
1 paket pajdeg
400 g köttfärs
1 röd lök
1 liten burk majs
2 st tomater
2 msk matolja
2 msk Red Jalapeño
1 påse Taco spice mix
100 g ost, riven
1 burk Chunky Salsa hot
3 st ägg
2 dl mjölk
Smörj en ugnsfast form med matfett. Kavla eller tryck ut pajdegen i formen. Bryn färsen i matolja tillsammans med hackad rödlök. Tillsätt Taco kryddmix Chunky salsa och majs. Blanda ägg och mjölk och häll det över färsen. Toppa med tomatskivor, jalapeño och riven ost. Grädda pajen i 175 grader i 45-60 minuter. Servera med sallad.
//Hanna
6 kommentarer:
Paj är verkligen gott! :) Föredrar dock utan äggstanning jag med..
Mums vad gott med paj !
Jag är dock inte så förtjust i själva äggstanningen. Den andra pajen brukar min "mamma" göra en liknande varaint på, mums ! :)
Åh, tacopaj älskar jag.. Så gott! Men jag föredrar den nog med creme fraiche paprika&chili än äggstanning. :)
Gör paj alldeles för sällan egentligen och det är ju så gott. Verkar som ett toppenrecept på tacopaj!
Ha en bra dag!
Mm, vad gott med paj! =)
Kardemumma: Ja, den blir godare utan. Också går det snabbare!
Carro: Samma här, men jag vill testa en annan tacopaj! =)
Jasmine: Ja, de flesta verkar göra det! =)
Jessica: Samma här, förstår inte varför det finns ju massor av goad pajer!!
Sissi: Mmmm! =)
Skicka en kommentar