fredag 24 april 2009

En annan tacopaj


Min och Joels tacopaj är godast. Här har vi en annan variant som var god den också. Tyvärr tar det sån tid när man gräddar paj med äggstanning.

Tacopaj
1 paket pajdeg
400 g köttfärs
1 röd lök
1 liten burk majs
2 st tomater
2 msk matolja
2 msk Red Jalapeño
1 påse Taco spice mix
100 g ost, riven
1 burk Chunky Salsa hot
3 st ägg
2 dl mjölk

Smörj en ugnsfast form med matfett. Kavla eller tryck ut pajdegen i formen. Bryn färsen i matolja tillsammans med hackad rödlök. Tillsätt Taco kryddmix Chunky salsa och majs. Blanda ägg och mjölk och häll det över färsen. Toppa med tomatskivor, jalapeño och riven ost. Grädda pajen i 175 grader i 45-60 minuter. Servera med sallad.

//Hanna


6 kommentarer:

Anonym sa...

Paj är verkligen gott! :) Föredrar dock utan äggstanning jag med..

Carro sa...

Mums vad gott med paj !
Jag är dock inte så förtjust i själva äggstanningen. Den andra pajen brukar min "mamma" göra en liknande varaint på, mums ! :)

Jasmine / Unga Morsan sa...

Åh, tacopaj älskar jag.. Så gott! Men jag föredrar den nog med creme fraiche paprika&chili än äggstanning. :)

Jessica sa...

Gör paj alldeles för sällan egentligen och det är ju så gott. Verkar som ett toppenrecept på tacopaj!

Ha en bra dag!

Sissi sa...

Mm, vad gott med paj! =)

Hanna sa...

Kardemumma: Ja, den blir godare utan. Också går det snabbare!

Carro: Samma här, men jag vill testa en annan tacopaj! =)

Jasmine: Ja, de flesta verkar göra det! =)

Jessica: Samma här, förstår inte varför det finns ju massor av goad pajer!!

Sissi: Mmmm! =)