torsdag 2 april 2009

Kassler med het ananassalsa.

Nu var det längesedan vi åt kassler här hemma, men idag var det dags. Kasslern åt vi tillsammans med matvete och en ananassalsa. Jag brukar göra en tomatsalsa lite då och då, använde den som bas också kastade jag i paprika och ananas, ananas passar ju så bra till kassler!

Het ananassalsa
1 röd lök
2 tomater
1 liten gul paprika
1 liten burk skivad ananas
chilisås
sambal oelek
äppelcidervinäger
nymald svartpeppar, salt

Finhacka rödlöken, och hacka tomat, ananas och paprika. Blanda ihop det, skvätt i lite äppelcidervinäger, tyvärr har jag inga mått. Blanda i chilisås så att det blir lite såsigt och sambal efter smak, var inte rädd för att ta i, den söta ananasen bryter av. Salta lite och peppra. Ställ kallt ett tag.

I morron är det fredag!!
//Hanna

4 kommentarer:

Vickan sa...

Låter jättegott!
Den måste jag prova!

I Nadjas kök sa...

kikar in och vill säga:

Ha en trevlig helg!

Nadja

Hanna sa...

Vickan: Den vart väldigt god, passade utmärkt till kassler!

Nadja: Tack detsamma! =)

Sandra sa...

Det där lät väldigt gott.
Ska nog prova det i veckan. =)