På torsdag bär det av mot varmare breddgrader, äntligen!! =) Nu nu kör vi kyl/frystömmning. Idag vart det järpar till middag.
Baconlindade järpar
400g köttfärs
½ tsk salt
nymalen svartpeppar
1 msk kalvfond
1 ägg
1 frp bacon
Blanda ihop färsen med salt, peppar, kalvfond och ägg. Forma till 8 järpar, linda en baconskiva kring varje järp. Lägg med skarven neråt och kör i ugnen 20-30 min. Servera med matvete och tzatziki.
//Hanna
3 kommentarer:
Hej Hanna!
Hoppas allt är bra! Jag har nu flyttat bloggen till egen domän, titta gärna in! Just nu pågår min julkalender med tips på mat och lite olika tävlingar/utlottningar av roliga saker att ställa på julbordet :)
välkommen in!
Järpar är ju gott och lite bacon runt om gör nog inte saken sämre :) Skall göra järpar nästa vecka tror jag :)
Sanna: Det ska jag absolut göra!!
Emma: Verkligen inte, det vart jättegott! =)
Skicka en kommentar