fredag 25 juli 2008

Vilken härlig dag!

Om en timme påbörjar jag 4 veckors semester! Åh vad härligt. Det bästa av allt är att vi har ett kanonväder och det verkar ska hålla i sej hela helgen! Efter jobbet far jag och Sara direkt till Coop och möter upp grabbarna för att handla det vi behöver inför helgen, sedan bär det av mot Huså.

Dagens middag blir på någon pizzeria utefter vägen för att komma i väg så snabbt som möjligt. I morron kommer vi att fara till Fäviken och gå på marknaden, Sara och Affe (hunden) ska vara med på nån hunddressyrskola och vi andra ska bara va! Sedan blir det tillbaka till stugan och grilla och senare på kvällen ska vi tillbaka till Fäviken, Ständut blakk spelar!! På söndagen ska dom andra tillbaka till marknaden, ialla fall Niklas och Sara. Själv har jag planerat att ligga vid sjön och sola och läsa lite. Innan vi far tillbaka till stan på söndag så blir det en grillning till!

Jag har varit i stugan en gång för fyra år sedan, det är lite störigt när man inte vet vad det finns för köksgrejer. Grillning är bra, för grill tar vi med oss!

Ha en trevlig helg allihopa!
//Hanna

4 kommentarer:

Lisa sa...

åh vad underbart med semester! hoppas du får det riktigt riktigt härligt!

lina sa...

Ha en underbar semester!!!

Anonym sa...

Låter som en trevlig helg!

Anonym sa...

åh vad mysigt! ha en superbra semester nu, och grilla allt vad ni kan ;)