onsdag 29 april 2009

Pasta med ajvarkyckling.

Idag slängde vi ihop en pastasås med kyckling och ajvar till middag. Gick mycket fort att göra, hade gått ännu fortare om jag hade kommit ihåg att sätta på pastavattnet. =)

Pasta med ajvarkyckling
2 stora kycklingfiléer
1 stor röd lök
1 röd paprika
majs
2 dl lätt créme fraiche
2-3 msk ajvar
salt, peppar

Koka pasta. Skär kycklingen i mindre bitar, hetta upp olja i en panna och fräs stek kycklingbitarna, salta och peppra. Hacka rödlök och paprika och låt det steka med ett par minuter efter att kycklingen blivit genomstekt. Häll i majs, créme fraiche och ajvar. Låt det puttra ett par minuter. Smaka av med salt och peppar. Blanda med pastan.

Nu blir det promenad med Sofie!
//Hanna

5 kommentarer:

Anonym sa...

Muuums!

Carro sa...

Ack så gott det såg ut och verkar vara ! :D

I Nadjas kök sa...

Mums, låter supoergott. Ajvar är bra att ha till mycket.

Ha en trevlig Valborg.

Nadja

Jasmine / Unga Morsan sa...

Verkar jättegott! Trevlig valborg.

/Jasmine

Hanna sa...

Kardemummagumman: Mmm, riktigt gott!

Carro: Ja det vart väldigt gott och krämigt!

Nadja: Håller med! Ajvar är väldigt använbart! Ska kommaihåg att testa det på rostade mackor!

Jasmine: Tackar, detsamma!