fredag 16 maj 2008

Citronkyckling med fetaost.

I går hann jag inte blogga alls, därför kommer gårdagens middag idag. Det vart kycklingfiléer tillagade i ugnen smaksatt med citron, feta och rosmarin. Så här gjorde jag:

Citronkyckling med fetaost 2 port
2 kycklingfiléer
2 tomater
fetaost
½ citron
rosmarin
salt, peppar

Smula fetaost i botten på en ugnsform, skiva tomater och lägg över. Salta och peppra filéerna och lägg dom på tomaterna. Smula lite fetaost över kycklingen, pressa en halv citron över allting och krydda med rosmarin. Tillaga i ugnen tills kycklingen är färdig, servera med pasta.

Man skulle nog kunna göra en sås av allt gott som blir i botten av ugnsformen när kycklingen är färdig, men jag brukar bara skopa över vätskan över pastan. Riktigt god och enkel mat rätt!

Ha en bra fredag!
//Hanna

Inga kommentarer: