Wok
2 kycklingfiléer
1 röd chili
1 bit ingefära
1 vitlöksklyfta
½ zucchini
1 röd paprika
en näve frusna sockerärtor
2 pkt snabbnudlar
Hetta upp olja i en wokpanna. Hacka chili, ingefära och vitlök och fräs i oljan. Skär kycklingen i mindre bitar och kasta ner i woken, salta och peppra. Koka nudlar enl förpackningen. När kycklingen strax är färdig lägg ner sockerärtor, hackad paprika zucchini. Krydda ev med curry. Blanda ner nudlarna eller servera vid sidan av. Om man som mej gillar sambal olek passar det perfekt med en sked till!
//Hanna
4 kommentarer:
Det där kallar jag inte att ha tomt i kylen =)
Det där kallar jag inte att ha tomt i kylen =)
vilken lyxwok! jag har aldrig ingefära eller paprika hemma i slutet av månaden eller när kylskåpet ekar ;) fräscht det såg ut!
Leila: Det gick lite bättre är man koncentrade sej på vad man hade istället för vad man inte hade.
Carolina: Det var tur att jag gjorde något med den nu, hade nog itne varit fräsch så länge till!
Skicka en kommentar