fredag 15 februari 2008

Nachogratäng.

Fredag igen!!? Ibland känns veckorna jättelånga och ibland bara flyger dom iväg. Idag vart det nachogratäng hemma hos oss. Snabbt, enkelt och gott, perfekt!

Nachogratäng
500 g köttfärs
1 påse tacokrydda
1 burk salsa
1 lätt créme fraiche
1 philadelphiaost light
majs
riven ost


Stek köttfärsen, blanda i tacokrydda och vatten, låt koka ihop. Kasta i lite majs. Blanda créme fraiche och philadelphia i en ungssäkerform, på med köttfärsen, salsan och riven ost. Kör i ugnen på 200 grader i ca 20 min. Servera med nachochips och sallad.

//Hanna

5 kommentarer:

Anonym sa...

Brukar också göra taco gratäng men jag har aldrig testat ha i philadelphiaost! Brukar bara ha creme fraiche.

Hanna sa...

Om du tycker om philadelphiaost tycker jag absolut att du ska testa att ha i det också. Supergott!

Martin sa...

Jättegott+++++

martin2 sa...

Jättegott+++++ rekommenderas verkligen

martin3 sa...

gott gott +++++