onsdag 8 oktober 2008

Kvällsfika!



Idag vart det ingen matlagning, jag käkade köttfärsfrestelse på jobbet och for direkt därifrån till Fristilen och ett härligt spinningpass! Jag brukar alltid gå hem efter träningen men i dag öste regnet med och som tur var kom Niklas och hämtade Sara så dom skjutsade hem mej!

Så nu sitter jag i soffan mätt och belåten efter lite kvällsfika. Det var en tallrik med müsli, hackade nötter, russin, blåbär och banan och till det en macka med leverpastej och paprika!

I morron blir det inte heller någon matlagning, vi har nämligen 10års jubileum på jobbet så det kommer att bjudas på både lunch och middag. Middagen kommer att hålla till på en relativt ny restaurang här i Östersund som heter JackRabbit Slims, ett ställe som ska se ut som restaurangen i Pulp fiction, ni vet när dom sitter i bilar och käkar! Det spelas 50-tals musik och man blir serverad av Elvis och Marilyn Monroe. Det kommer bli skoj!! =)

//Hanna

3 kommentarer:

Anonym sa...

Vad cool restaurang, har de 50 tals mat med? Eller vad serverar de?

M. sa...

tittar in för att önska dig en bra start på helgen :) några planer?:) ha det bra:) take care! kram

Hanna sa...

Emma: De serverar lite allt möjligt, burgare, lax, t-bonestek du kan spana in menyn här: http://www.jackrabbit.se/meny.html

Molly: Tack så mycket Molly! Har planerat att ta det ganska lugnt, men jag ska hinna med en storhandling och ett sminkparty också! Kram