Efterrätten fick jag inte ens med på kort, men jag hittade ett från i somras när vi var på middag hemma hos mamma. Istället för färsk persika och jordgubbar så använde vi inlagda persikohalvor och hallon och blåbär, fungerade lika bra det! Anger inga mängder, det är bara att efter smak!
Sommarfavorit
vaniljglass
grädde
havreflarn
persikor, färska eller inlagda
bär, t.ex. jordgubbar, hallon eller blåbär (eller varför inte mixa?)
Vispa grädden. Skiva frukt och bär. Dela havreflarnen i bitar. Blanda allting i glas eller skålar. Klart att servera!! Enkelt och gott!
//Hanna
vaniljglass
grädde
havreflarn
persikor, färska eller inlagda
bär, t.ex. jordgubbar, hallon eller blåbär (eller varför inte mixa?)
Vispa grädden. Skiva frukt och bär. Dela havreflarnen i bitar. Blanda allting i glas eller skålar. Klart att servera!! Enkelt och gott!
//Hanna
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar