tisdag 4 november 2008

Sundsvall del 2 - Chaow Praya River

Vi kikade runt på internet efter en mysig restaurang att fira våra tre underbara år ihop på och föll för Chaow Praya River. Det dels för att vi älskar Thailändskt båda två och dels för att de hade som tre olika sektioner i olika stuk och man kunde välja vart man ville sitta. Vi tyckte att deras relax såg mysig ut! När vi kom dit vart vi dock inte tillfrågade vart vi ville sitta utan vi fick ett bord alldeles vid ingången intill två stora rätt högljuda sällskap, inte alls så mysigt som vi hade tänkte oss. Frågade om de inte hade något bord kvar i det som kallades relaxavdelningen och vi hade sådan tur att det precis gick i väg ett sällskap så vi fick ett eget litet "bås"!

Till middag tog vi en varsin färdig meny, middag för 1. Det bestod av vårrullar eller nudelsoppa till förrätt. 3 små rätter, kyckling grön curry, oxfilé i ostronsås och friterade räkor till huvudrätt och friterad banan med glass till efterrätt. Jag gillar inte friterade räkor utan valde bort det, men det var som helst inga problem att få välja en annan rätt ur menyn.

Maten var supergod och det var otroligt mysigt att sitta för sej själv i ett eget bås. Eftersom vi tog en färdig meny så vart det fånig billigt också. Vi hade ju planerat att lägga lite extra pengar på den här middagen, men två trerättersmiddag och en flaska vin gick på 500 kr. Inte alls farligt!

Här kommer ett kort på toaletten också, eftersom jag tyckte att den var så fint inredd!

//Hanna

6 kommentarer:

Anonym sa...

vad mysigt der ser ut. och kyckling i grön curry är ju så gott! ni gjorde helt rätt som bad om ett lugnare ställe, skulle jag också gjort. äter man ute för att fira mys, ska man ha mys! ;-)

Anonym sa...

Ser jättemysigt ut. :) Har precis länkat till din sida förresten, gillar den så mycket så. :)

Hanna sa...

Carolina: kyckling i grön curry är SUPERgott, i röd också för den delen! =)

Unga morsan: Vad kul! =)

Anonym sa...

Haha, den var snygg! Skulle nog också tagit ett kort därinne.

Hanna sa...

Emma: Ja, visst var det fint! =)

Anonym sa...

Så gott ni hade det.. Kinarestaurang och deras mat är inte alls dumt:-)
Ha de.. Tjingeling