måndag 3 november 2008

Sundsvall del 1 - Bishop arms.

Så, tänkte berätta lite om helgen som var! Slutade två timmar tidigare i fredags så vi kom fram till Sundsvall straxt efter fyra. Checkade in på First Hotell Strand, hade fått de ny renoverade rummen, som var riktigt fina! Installerades oss på rummet och gick därefter ut för att äta en bit mat. Efter att ha snurrat runt ett tag bestämde vi oss för Bishop arms, en restaurang som vi visserligen har i Östersund också, men vi har aldrig ätit där. Jag tog fish and chips, som serverades med en jättegod remoladsås och sallad. Joel tog en Bishop burger, med bacon och cheddarost som serverades med pommes, beasås och coleslaw! Båda vart mätta och väldigt belåtna!



Efter maten gick vi upp till hotellrummet, kastade oss i sängen, mös lite och smälte maten innan vi gav oss ut på en liten pubrunda.

Lördagmorgon, klev upp och åt en smarrig hotellfrukost med både ägg, köttbullar och prinskorvar. Jag föredrar ju helst gröt eller fil till frukost, men ibland (läs efter en pubrunda) är det riktigt gott med lite flottigare och lite matigare frukost. Där efter gav vi oss ut på stan för en shoppingrunda! Det vart inte så mycket shoppande men jag hittade årets första julklapp!! Efter en powernap på hotellrummet vart den en sen lunch på Biteline, som gör goda amerikanska pizzor!

//Hanna

4 kommentarer:

Anonym sa...

Vad goda pommes fritesen ser ut! Riktigt smaskiga :D

/Nadja

Hanna sa...

Nadja: Mmm, dom var goda!

Anonym sa...

Kan inte annat än hålla med pommes fritesen såg goda ut! Hamburagen också...ja allt.

Hanna sa...

Emma: Jag har hört att Bishop ska ha god mat, och nu kan jag inte annat än att hålla med!