tisdag 25 januari 2011

Pastasås med räkor och philadelphiaost



Jag sa ju att det inte var något bra kort jag hade på pastasåsen, men jag lägger upp den i alla fall. Jag skulle äta själv den här dagen så jag hade planerat att göra någon typ av räkröra och äta på baguette. Hade tagit fram lite räkor och köpt en philadelphiaost. Men så vart det inte. Jag följde istället med Jessica och Crippe hem, de tinade också upp lite räkor och sedan gjorde vi en pastasås. Det är över en månad sedan jag gjorde såsen så jag är inte helt säker på hur mycket jag tog av allt, men det är som med allt annat, smaka av! :)


Pastasås med räkor och philadelphiaost
500 g räkor, oskalade
1 frp philadelphiaost
créme fraiche 1-2 dl
hummerfond 1-2 msk
dill
citronpeppar
salt, peppar


Koka upp philadelphiaost och créme fraiche. Tillsätt hackad dill. Smaksätt med citronpeppar och hummerfond. Smaka av med salt och peppar. Tillsätt räkor. Ta av från plattan och servera med nykokt pasta. 


//Hanna