måndag 17 januari 2011

Kamutpytt med kycklingfiléer



Det brukar ofta bli pasta hos oss på måndagar har jag märkt. Jag tror det blir det hos många, det är i alla fall väldigt vanligt med pasta i lunchlådorna på tisdagar på mitt jobb. Idag bröt vi trenden och körde på en kamutpytt som vi käkade med stekta kycklingfiléer och en kallsås av créme fraiche och persillade. 


Kamutpytt
3-4 port kokt kamutvete
1 morot
1 palsternacka
1 purjolök
2 själkar selleri
1 röd paprika
sockerärtor


Hacka grönsakerna och fräs i olja. Blanda i kamutveten och krydda med en god grönsakskrydda. 


//Hanna

1 kommentar:

Anonym sa...

Kamutvete är ruggigt gott! Jag brukar steka strimlad kassler och blanda med kokt kamutvete, soltorkad tomat, tärnad avocado, tärnad gurka, halva cocktailtomater och servera med Skånemejeriers creme fraiche med fetaost och soltorkad tomat.
Supergott!

/Ulrika