tisdag 9 juni 2009

Kyckling Mangochutney

Kylskåpsrensningen fortsätter. Idag vart det en kycklinggryta med mangochutney. Vi älskar mangochutney!! Så här gjorde vi.

Kyckling Mangochutney
2 stora kycklingfiléer
1 paprika
1 stor rödlök
½ burk majs
1 milda xtra
1 msk kycklingfond
2-3 msk mangochutney
1-2 vitlöksklyftor
salt, peppar

Tärna kycklingen och stek den i lite olja. Salta och peppra. Hacka lök och paprika och låt det fräsa med ett par minuter innan du heller i milda, fond, mangochutney och majs. Pressa i vitlöksklyftorna och smaka av med salt och peppar.

Jag åt quino till grytan medan Joel tog makaroner, (Kokade för mycket till gårdagens middag) men ris passar nog också väldigt bra till!

//Hanna

4 kommentarer:

Växelhäxan från norrland sa...

Kylskåpsrensning är inte så dumt, simsalabim och voila så har man fått ihop nått helt underbart gott..
Inte alltid kanske men nästan i allafall..
Såg smaskigt ut..

Emilies Skafferi sa...

Kylskpåsrensning behövs ibland det med. Men det brukar alltid resultera i något gott. Precis som detta

bakmammorna sa...

vad gott- jag älskar mango-chutney!

Filibabba sa...

oj så gott:D