Idag vart det mexikanskt till middag. Nachotallrik med kyckling. Gott och snabbt perfekt fredagsmiddag!!
Nachotallrik med kyckling
2 kycklingfiléer
1 röd paprika
1 grön paprika
1 gul lök
1 påse Fajitasmix
nachochips
gurka
tomat
majs
rödlök
jalapeño
salsa
guccamole
sweetchilisås blandat med créme fraiche
Strimla kyckling, paprika och lök. Stek i en het panna. Tillsätt fajitakryddmixen och en 1 dl vatten. Värm chipsen, hacka grönsakerna och lägg upp allt på ett fat.
Vi hade tänkt att äta direkt från fatet, men det vart lättare att en egen tallrik och lasta upp på. Vi åt halv sex ungefär och jag är typ fortfarande mätt. Och nu hör jag Joel stöka på i köket med efterrätt, ojojoj. Jag kommer att rulla sen. =)
//Hanna
Nachotallrik med kyckling
2 kycklingfiléer
1 röd paprika
1 grön paprika
1 gul lök
1 påse Fajitasmix
nachochips
gurka
tomat
majs
rödlök
jalapeño
salsa
guccamole
sweetchilisås blandat med créme fraiche
Strimla kyckling, paprika och lök. Stek i en het panna. Tillsätt fajitakryddmixen och en 1 dl vatten. Värm chipsen, hacka grönsakerna och lägg upp allt på ett fat.
Vi hade tänkt att äta direkt från fatet, men det vart lättare att en egen tallrik och lasta upp på. Vi åt halv sex ungefär och jag är typ fortfarande mätt. Och nu hör jag Joel stöka på i köket med efterrätt, ojojoj. Jag kommer att rulla sen. =)
//Hanna
3 kommentarer:
Det är nåt visst med tacos, man tenderar att äta tills man nästan spricker. Måste vara buffé-syndromet, det finns så mycket att välja på så även om man bara tar lite av allt - blir det ett rejält lass ändå :) Lycka till att få ner efterrätt :)
Mumma, vad gott det där såg ut. Måste säga att det inte händer så ofta att vi har kyckling till tacos, men känner att det nog får bli det nästa gång.
Ha det bra!
Minna: Eller hur, man bara äter och äter!!
Jessica: Näe, vi brukar inte heller ha det, men jag var som sugen på kyckling!
Skicka en kommentar