Hittade ett spännande laxrecept på tasteline. Egentligen skulle man ha grädde men det hade jag inte hemma så det var créme fraiche.
Apelsin- och rosmarinlax
4 laxfiléer
2 dl lätt créme fraiche
2 msk koncentrerad apelsinjuice
1 tsk rosmarin
salt, peppar
Blanda créme fraiche, apelsinjuice och rosmarin. Smaka av med salt och peppar. Lägg filéerna i en ugnsform. Tillaga 20 min 225 grader. Servera med pressad potatis.
Nu har inte jag tid att blogga någe mer.Trevlig helg!
//Hanna
Apelsin- och rosmarinlax
4 laxfiléer
2 dl lätt créme fraiche
2 msk koncentrerad apelsinjuice
1 tsk rosmarin
salt, peppar
Blanda créme fraiche, apelsinjuice och rosmarin. Smaka av med salt och peppar. Lägg filéerna i en ugnsform. Tillaga 20 min 225 grader. Servera med pressad potatis.
Nu har inte jag tid att blogga någe mer.Trevlig helg!
//Hanna
5 kommentarer:
Vad gott det ser ut! :)
kram
Åh så smarrigt det ser ut. Jag åt också lax till middag idag, fast regnbågslax. Känns som bra fredagsmat :) Trevlig helg du också!
Åhh det låter jättegott!
Är ju lax överallt, bara jag som inte har nån hemma..
Hmm ja,ja vad gott det såg ut
Soya: Mm! =)
Minna: Lax är perfekt fredagsmat. Går snabbt att göra och går att göra lite festligare!
Emelie: Ja, det var spännande med apelsinjuice i!
Växelhäxan: Lax är bra fredagsmat! =)
Skicka en kommentar