Pastasås med kassler
1 bit kassler
1 röd lök
2 dl créme fraiche
1 dl matlagningsgrädde
majs
syltlök
1 msk kalvfond
2 msk senap
2 msk tomatpuré
soja
svart- och vitpeppar
salt
Strimla kasslern. Stek med skivad lök. Tillsätt grädde, créme fraiche, majs och syltlök. Rör i fond, senap och ketchup. Låt det puttra ett tag, smaka av med salt och peppar.
Det vart gott, men det kändes som att det saknades någonting. Kunde dock inte komma på vad. Någon som har nån idé?
Näe, nu ska jag gå och baka. I morron är det min tur att ha med mig fika!
//Hanna
4 kommentarer:
Ser smaskigt ut!! Jag gillar lättlagade pastasåser :)
Trevlig helg !
/ Jenny
Såg gott ut, pastasås är ju så himla lindrigt och sen går det ju att ha i nästan vad som helst.
Trevlig helg
Kassler har jag faktiskt inte ätit på evigheter, men nu blev jag sugen!
Matbloggen: Det är perfekt ju!
Växelhäxan: Ja det gör ju det! Perfekt vid kylskåpsrensning.
Fiona: Ja, det är gott emellan åt!
Skicka en kommentar