fredag 22 oktober 2010

Krönika!

Kolla vad roligt, jag har en egen matkrönika i Stan idag! :D Fick en förfrågan för ett tag sedan om jag skulle vara intresserad av att testskriva en krönika och det ville ju jag så klart, ett par veckor senare fick jag komma in och bli fotad för min bylinebild! :) I den första krönikan presenterade jag mig själv lite kort och sedan tipsade jag om olika ställen man kan få matinspiration ifrån. Får se vad det blir nästa gång. Tips någon!? :)

Ikväll kommer det tre stycken småbrudar hem till mig, vi ska ha pyjamasparty! Egentligen skulle jag ha pyjamasparty med brudnäbbarna innan bröllopet så att de fick lära känna varandra, men det hanns inte så vi får ta det nu istället. Så det är brudnäbbarna och en tjej till som var med på bröllopet som kommer. Planen är tacos, spel, film och skratt. Pyjamasparty helt enkelt!

//Hanna

7 kommentarer:

tina sa...

Fint i tidningen! Kul!

Men mest avis blir jag på PYJAMASPARTY, vill också gå på pyjamasparty! :-)

Madde sa...

Grattis Hanna! Det var en jättebra krönika. Jag har två tips. Ett, lokalproducerad mat, slå ett slag för Jämtland helt enkelt! Det skulle passa Stan idag tycker jag. Nästa tips är att skriva om vinter-matsäckar, det känns som att det snart blir aktuellt. Och du gillar väll kolbullar =)
Kram

Emma sa...

Vad roligt! :)

Finns den på nätet?

Sofie sa...

Vad roligt!!! Vart kan man läsa?! Eller kan du lägga upp texten på bloggen?? Vad är det för tidning?? *nyfiken*

MÅ Gott sa...

Vilken jättebra krönika du började med!

/Åsa

Hanna sa...

Tack allihopa! :)
Jag kan lägga upp den så ni får läsa den!

KarinW sa...

Grattis grattis Hanna! Vad roligt! Jag försökte läsa fast det var inte lätt, kul om du lägger ut texten.
Ha det bäst/Karin