onsdag 6 oktober 2010

Köttfärsjärpar med ädelostsås

Idag gjorde vi köttfärsjärpar till middag, typ så här, fast utan sambal. Till åt vi klyftpotatis och en sås på ädelost, gott gott!

Ädelostsås
1 bit kvibille ädelost
1 frp milda fraiche
salt
nymalen svartpeppar och vitpeppar

Koka upp fraichen. Smula ner osten, smaka av med salt och peppar.

Mögelost är också något som jag har börjat äta på senare år. Det är ju riktigt gott ju! Appropå mat jag börjat äta på senare år... på lördag ska vi iväg på en liten kräftskiva. När jag startade bloggen åt jag ju inte skaldjur men det har ju börjat vända. Räkor är ju jättegott och kräftor har jag börjat äta i mat och röror så i år tror jag att det blir många kräftor för mig. Hoppas hoppas!! :)

//Hanna

Inga kommentarer: