Korvgryta med chorizo
3 kryddstarka korvar
1 gul lök
8 marinerade soltorkade tomater
2 skedar syltlök
2 skedar gröna oliver
3 dl vatten
2 msk kycklingfond
2 msk tomatpuré
svartpeppar
Halvera och slanta korven, skiva lök och låt det steka ett par minuter. Tillsätt strimlade soltorkade tomater, syltlök, oliver, vatten, kycklingfond och tomatpuré. Låt alltsammans puttra ihop, smaka av med svartpeppar. Red av med lite majzena.
Till grytan åt vi ris och lite sallad. Det vart lite sting i grytan, jag använde mig av red hot chorizo.
//Hanna
1 kommentar:
Ja jätte kul. Men det är synd att inte alla blir tvingade att skicka in bilder och skriva i den:p
Man får en internetsida där man kan lägga upp bilder under hela sista året och fram till studenten, skriva om sig själv, kommentera andra osv och sen trycks allt upp till en bok:) Jag tror faktiskt dom började med det när Niklas tog studenten;o
Skicka en kommentar