Jag har varit sugen på att göra kycklingburgare hur länge som helst men hittar aldrig kycklingfärs. Min kollega har också varit på jakt efter det och fick höra att det inte var tillräckligt stor efter frågan på det. Nu har kronfågeln kommit med några grillnyheter, bland annat grillburgare av kycklingfärs. Den hade dom på affären, så idag vart det kycklingburgare till middag. Smidigt att bara lägga på grillen eller i pannan! Till burgarna hade vi sallad, tomat, jalapeño, rödlök och fetaoströra, det var jättegott! Så här gör vi röran.
Fetaoströra
1 frp grekisk fetaost
1 dl créme fraiche
salt, nymalen peppar
vitlökskrydda
Mosa ihop osten med créme fraiche, smaka av med salt, peppar och vitlökspulver.
Nu ska vi ta och slå igång en film till... det har blivit ett par filmer i dagarna. Det finns som inte så mycket att göra.
//Hanna
Fetaoströra
1 frp grekisk fetaost
1 dl créme fraiche
salt, nymalen peppar
vitlökskrydda
Mosa ihop osten med créme fraiche, smaka av med salt, peppar och vitlökspulver.
Nu ska vi ta och slå igång en film till... det har blivit ett par filmer i dagarna. Det finns som inte så mycket att göra.
//Hanna
2 kommentarer:
Jag klurar lite på att testa de där färdiga kycklingburgarna från Kronfågel, de som ligger i aluminiumtråg, färdiga att ställa på grillen. Var de dom du köpte? Isåfall undrar jag såklart hur smaken på just burgarna va?
Kryddburken: Ja precis, det var dom! Jag tyckte att dom smakade bra, skulle kanske salt och peppra på dom lite innan grillning nästa gång!
Skicka en kommentar