söndag 23 maj 2010

Paj utan äggstanning.

Dagens middag vart min och Joels favoritpaj, tacopaj! Den här pajen har ingen äggstanning, man fyller pajskalet med tacokryddad köttfärs och grönsaker och brer över ett lager av créme fraiche+sweet chilisås. Mmm! Receptet på den hittar ni här.

Vi fick en annan god paj till nattamat på kalaset igår. Det var en köttfärspaj med ett lager med philadelphiaost-créme fraiche under osten, mycket gott! Påminde om den här nachogratängen och den är ju supergod!

Idag har jag varit hemma hos pappa och busat med lillebroren, min prins!! :D Som vanligt byggde vi med lego och bilbana. Sen har vi två tillskott i lekarna, laga mat och kurragömma!
//Hanna

1 kommentar:

Kryddburken sa...

Paj utan äggstanning är gott! Nästan till o med godare än MED äggstanning. Konsistensen i en paj ska inte vara för mycket "omelett" då går den bort helt! Denna tacopaj låter riktigt god!