Dagens middag vart min och Joels favoritpaj, tacopaj! Den här pajen har ingen äggstanning, man fyller pajskalet med tacokryddad köttfärs och grönsaker och brer över ett lager av créme fraiche+sweet chilisås. Mmm! Receptet på den hittar ni här.
Vi fick en annan god paj till nattamat på kalaset igår. Det var en köttfärspaj med ett lager med philadelphiaost-créme fraiche under osten, mycket gott! Påminde om den här nachogratängen och den är ju supergod!
Idag har jag varit hemma hos pappa och busat med lillebroren, min prins!! :D Som vanligt byggde vi med lego och bilbana. Sen har vi två tillskott i lekarna, laga mat och kurragömma!
//Hanna
1 kommentar:
Paj utan äggstanning är gott! Nästan till o med godare än MED äggstanning. Konsistensen i en paj ska inte vara för mycket "omelett" då går den bort helt! Denna tacopaj låter riktigt god!
Skicka en kommentar