tisdag 22 juni 2010

Förrätt med halloumi


I lördag var vi hemma hos Jessica och Crippe och käkade middag och umgicks. Mycket mycket trevligt, mer sådant! Umgås dagligen med dom på jobbet men det blir alldeles för lite privat. Till förrätt gjorde vi en enkel men god rätt med halloumiost. Lite ruccola, några skrivor stekt/grillad halloumi, några lökringar, körsbärstomater och balsamvinäger så är det färdigt. Mmmm, enkelt och mycket gott!

//Hanna

6 kommentarer:

mumsfillibaba sa...

Gott! älskar halloumi!!! Mmm....

Lina sa...

Halloumi är alltid gott! Ska grillas mycket i sommar :)

Växelhäxan från norrland sa...

Jag tycker det är lite läskigt att sätta tänderna i halloumin, men den är ju så god att jag inte kan låta bli..
Trevlig midsommar

Tobbe sa...

Ville bara bjuda in till min nya matblogg, Den Rockande Kocken... http://blog.godaremat.se/ Ha en bra dag...

KarinW sa...

Härligt gott med den osten! Gnekost kallar vissa den. Ha en härlig midsommarhelg!

Remsan sa...

Har precis börjat gilla halloumi. Åt en riktigt seg stackare för länge sedan och blev lite avskräckt. Men tycker nu det är så gott!