torsdag 14 oktober 2010
Höstgryta med kyckling
Jag gillar inte att lägga upp recept utan bilder och igår missade jag att fota innan jag åt så därför får ni ett kort på min matdosa istället, haha! Men det funkar ju det också! :)
Höstgryta med kyckling
2 stora kycklingfiléer
1 paket bacon
2 morötter
1 gul lök
1 vitlöksklyfta
1 msk kycklingfond
1½ msk balsamvinäger
2 dl vatten
½ ask cantadouost, vitlök och örter
1 dl matlagningsgrädde
salt, peppar
persilja
syltlök
Strimla kycklingfilé och bacon, låt det fräsa i en panna. När kycklingen nästan är färdig tillsätt skivade morötter och hackad lök och vitlök. Låt det fräsa i ett par minuter. Tillsätt vatten, grädde, vitlöksost, balsamvinäger och kycklingfond. Låt det puttra ett par minuter. I med hackad persilja, ungefär en kruka samt syltlök. Smaka av med salt och peppar. Servera med ris och grönsaker.
//Hanna
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
5 kommentarer:
Lät supergott! :) Och recept utan bilder är som en rolig historia utan poäng. :P
Det funkade bra att ta på matlådan. Den hade gärna fått vara här på min lunch.
Trevlig helg
mmm, ser riktigt gött ut
Din blogg ligger nu mer bland mina favoriter och min sambo och jag provade dettta receptet igår. Helt fantastiskt gott!
/Emma
Låter som en god och enkel gryta :) Ska sparas!
Skicka en kommentar