Fy vad trött jag är nu. Det var en heldag med indisk matlagning mellan 10-17. Först fick vi lära oss lite mer om Ayurveda, sedan delades vi in i 3 grupper som fick laga 3-4 rätter var som vi sedan åt till lunch. Efter lunchen vart det lite mer information kring ämnet samt test om vilken dosha man tillhörde och sedan gjorde vi småkakor och te av en massa goda kryddor.
I min grupp lagade vi mat för Pitta-personer och då gjorde vi, Gryta med paneer, kokosmjölk och spenat, Sallad med romasallad, groddar, granatäpple och rostade pumpakärnor, Mangolassi och Lena rödbetor, betorna revs och kokades med bland annat kanel. Vi fick sedan äta av allas rätter och allt var jättegott. En av de andra grupperna gjorde en äppelchutney som vart min favorit, otroligt god! Den kommer nog att komma upp här på bloggen inom kort.
//Hanna
I min grupp lagade vi mat för Pitta-personer och då gjorde vi, Gryta med paneer, kokosmjölk och spenat, Sallad med romasallad, groddar, granatäpple och rostade pumpakärnor, Mangolassi och Lena rödbetor, betorna revs och kokades med bland annat kanel. Vi fick sedan äta av allas rätter och allt var jättegott. En av de andra grupperna gjorde en äppelchutney som vart min favorit, otroligt god! Den kommer nog att komma upp här på bloggen inom kort.
//Hanna
2 kommentarer:
oj så gott! hade jättegärna sett recept på grytan, den lät spännande och så gott med gryta och soppa nu till hösten =)
Va spännande med Ayurveda. Vad jobbar du med/pluggar till? =)
Skicka en kommentar