fredag 10 september 2010

Grillad fetaost

Grekisk mat är så otroligt gott!! Joels favorit förrätt i Grekland vart grillad fetaost, och jag håller med honom, det är ruskigt gott! Så här gjorde vi för att drömma oss tillbaka till en sväng.

Grillad fetaost
1 frp fetaost

tomat skivor

lökringar

god olivolja

greksalladkrydda


Lägg fetaosten på ett foliéark, krydda och ringla över lite olivolja. Lägg på lök och tomater, krydda lite till och ringla över mer olivolja. Vik ihop folién till ett paket, kör 20 min i 250 grader.

Trodde att jag skulle kunna ta ett fint kort när förrätten låg på tallriken men det gick inte alls, därav kortet med mer folié än mat! :P Receptet är för två personer.

//Hanna

4 kommentarer:

Håkan och Anki sa...

Detta gjorde vi oxå i somras, det var riktigt gott!

Lina sa...

Underbart :)

Martina sa...

Mmm, jag som älskar fetaost har aldrig prövat det, tack för tipset!

Hanna sa...

Håkan och Anki: Visst är det!

Lina: Mmmm!!

Martina: Gör det, det är jättegott!