fredag 24 september 2010

Kycklingenchiladas

Igår träffades jag och min kusin Matilda. När vi ses brukar vi alltid äta greksallad, men igår slog vi till stort och gick ut på Plaza och käkade. Jag var riktigt sugen på deras enchiladas med kyckling och getost men slog sedan till på rödingfilén med hummersky, ugnsbakade körsbärstomater samt risotto smaksatt med rostade pinjenötter. Lät inte det smarrigt?? Det var det också! Däremot släppte inte enchiladas-suget så det fick bli det till middag i dag. I kycklingröran hade jag philadelphiaost och fajitasmix, det vart jättegott!!

Kycklingenchiladas

2 kycklingfiléer

1 gul lök

1 röd paprika

majs

1 påsa santa maria fajitasmix

1 frp philadelphiaost

tortillabröd

salsa

cheddarost


Strimla och stek kycklingen. När kycklingen nästan är genomstekt, tillsätt skivad lök och paprika. Strö över kryddmixen, klicka i philadelphiaosten och i med majs. Låt det puttra ihop. Lägg röra på ett tortillabröd, platta till lite, bred på lite tacosås, strö över ost och in i ugnen 200 grader ca 10 min. Servera med sallad och guaccamole.

//Hanna

4 kommentarer:

Kryddburken sa...

Absolut, det lät riktigt gott! Rödingfilé, nog sjutton är väl hela rödingen en hel mumsig filé, det är ju bara sååå gott! Men som sagt, blir man sugen på nåt så hänger de kvar och enchiladas är inte så tokigt de heller! Trevlig helg!

Fiona sa...

Men åh vad gott! Hur gör du din guaccamole?

MÅ Gott sa...

Det ser jättegott ut! Här blir det tacos med guacamolen ikväll, men röding låter ju inte helt fel.

/Åsa

mumsfillibaba sa...

Så gott!! Konstigt hur vissa rätter som man läser om kan sätta sig i huvudet. En skada? Eller bara ett stort intresse!!:)