måndag 26 juli 2010

Möhippa


Ordentligt överraskad vart jag i fredags när mina underbara vänner överraskade med en möhippa. Totalt ovetande for jag till jobbet som vanligt på morgonen, sedan hade jag en riktig skitförmiddag, ni vet när allt går emot en. Strax innan elva kommer min chef med en jägershot som han vill att jag ska dricka eftersom jag hade en dålig dag... Nu började jag såklart ana att något var på gång. Efter shoten skickade han iväg mig bort mot turistinformationen där det var uppdukat för lunch. På bordet fanns 10 tallrikar, på 9 av dom låg en sak, jag skulle med hjälp av sakerna lista ut vilka det var som ville luncha med mig. Jag fick ringa upp den första jag listade ut och sedan fortsätta att gissa, en efter en kom dom fram!

Efter lunchen fick jag på mig en fin blå overall och sedan bar det av i bilarna till Zorbcenter där jag rullade ner för en backe i en zorbboll, först tillsammans med Sara och sedan med Matilda, sedan åkte jag zipline med Matilda och Susanne och körde fyrhjuling med med mamma och Matilda. Hur kul som helst!!!

Efter zorbcenter åkte vi till mon och bastade och grillade och på kvällen bar det av på stråket. Jag fick ha på mig knallrosa foppatofflor, leggings, vit klänning och en rosa boa. På huvudet hade jag ett rivjärn med slöja, hahaha!! På stråket fick jag sedan gå runt och tjäna pengar genom att sälja "musvisningar", hade en lapp på mig där det stod:
Vill du se min mus? 5kr. Musen som visades var en leksaksmus fastsydd på ett strumpeband som jag hade kring benet. Det gick riktigt bra det där, jag tjänade in 690 kr!! Hahahaha. Hade så otroligt roligt!!!

Lata sommardagar, minisemestrar, möhippa och bröllopsplaneringen gör att det har blivit lite matbloggande, men orkar ni vänta så är jag snart tillbaka! :)

//Hanna

5 kommentarer:

Emma sa...

Vad kul det låter! :)

dewdropia sa...

Åh vad roligt det låter!! När är det ni gifter er?

Förresten, jag har en ny blogg: http://dewdropia.blogspot.com

Titta gärna in om du har lust!

Kram!

Sofie sa...

Låter som en fantastiskt trevlig dag!!

Växelhäxan från norrland sa...

Ha ha sitter här och små fnissar, låter som du hade en kul dag..Mycket pengar fick du då ihop..
Ha en bra dag.

Hanna sa...

En helt underbar dag var det!! 14/8 är den stora dagen.