Den här laxen hittade jag på matklubben, vart mycket gott.
Lax i ugn med honung och balsamvinäger
4 laxfiléer
1/2 dl flytande honung
1/2 dl balsamvinäger
Salt
Peppar
Lägg laxfiléerna i en ugnsfast form. Värm honung och balsamvinäger i en kastrull.nRör ihop så att det "smälter" ihop. Häll såsen över laxen. Peppra och salta. Sätt in i ugn på 175 grader i ca 20 minuter.
Till laxen åt vi matvete och en mix av majs, sugarsnaps och morötter från findus som skulle vara smaksatt med chili, men den chilin kände i alla fall inte jag så mycket av.
//Hanna
Till laxen åt vi matvete och en mix av majs, sugarsnaps och morötter från findus som skulle vara smaksatt med chili, men den chilin kände i alla fall inte jag så mycket av.
//Hanna
1 kommentar:
Men det är kul att få komma ut och äta också :) Variation förhöjer säger de ju ;)
Skicka en kommentar