onsdag 2 februari 2011

Panerad fisk med remouladsås



Jag hade planerat att äta kyckling idag, men sen har min kompis pratat om remouladsås i två dagar nu och så kom jag på att jag hade en rabattkupong hemma på en panerad fisk som Findus har börjat med så idag vart det fisk och potatis. Åsa som har EnSidaMedMat hade gjort en dansk remouladsås som lät väldigt god. Hon hade varit duktig och även gjort majonäsen från grunden, det gjorde inte jag, jag fuskade. Sen gillar inte Joel kapris så den hoppade jag över och tog mer pickels istället. Så här vart det då. 


Remouladsås

2 dl majonnäs
1 dl hackade pickles
½ finhackad gul lök
curry
salt och vitpeppar


Blanda alla ingredienserna i en skål och smaka av med curry, salt och peppar. Låt stå kallt och "dra" lite innan servering.


Fisken var förövrigt väldigt god. En förpackning innehåller två panerade filéer och kostar vid ordinare pris 34,90. Jag kommer nog att köpa dom någon mer gång. 


//Hanna

1 kommentar:

Remsan sa...

Detta åt vi också för någon dag sedan. Fast jag testade att panera i panko och det blev gott. Krävde dock lite mer kryddor. Hemgjord remoulad är godast.