Kycklingwraps
2 kycklingfiléer
½ purjolök
1 röd paprika
majs
2 dl lätt créme fraiche
½ burk chunky salsa
riven ost
tortillabröd
Skär kyckling i mindre bitar. Stek i lite matfett, salta och peppra. Hacka paprika och purjolök och låt det steka med i ett par minuter innan du tillsätter créme fraiche, salsa och majs. Låt det puttra ett par minuter. Fördela blandningen på wrapsen, rulla i hop och lägg i en ugnsform. Strö över riven ost. Sätt in i ugnen på 225 grader i ca 15 min.
//Hanna
4 kommentarer:
Det där ser och låter riktigt smaskigt.
Wraps är bland det godaste man kan göra tycker jag, passar både till vardag och fest. Är dessutom perfekt att frysa in=). Dina såg supergoda ut!!
Supergott!
Jessica: Mmm, mycket gott!
Sara: Eller hur, wraps funkar jämt!
Najda: Ja, älskar mexikanskt!
Skicka en kommentar