söndag 17 maj 2009

Kycklingwrap

Hann inte blogga om gårdagens middag, så det kommer nu istället. Receptet är till två portioner.

Kycklingwraps
2 kycklingfiléer
½ purjolök
1 röd paprika
majs
2 dl lätt créme fraiche
½ burk chunky salsa
riven ost
tortillabröd

Skär kyckling i mindre bitar. Stek i lite matfett, salta och peppra. Hacka paprika och purjolök och låt det steka med i ett par minuter innan du tillsätter créme fraiche, salsa och majs. Låt det puttra ett par minuter. Fördela blandningen på wrapsen, rulla i hop och lägg i en ugnsform. Strö över riven ost. Sätt in i ugnen på 225 grader i ca 15 min.

//Hanna




4 kommentarer:

Jessica sa...

Det där ser och låter riktigt smaskigt.

Sara sa...

Wraps är bland det godaste man kan göra tycker jag, passar både till vardag och fest. Är dessutom perfekt att frysa in=). Dina såg supergoda ut!!

I Nadjas kök sa...

Supergott!

Hanna sa...

Jessica: Mmm, mycket gott!

Sara: Eller hur, wraps funkar jämt!

Najda: Ja, älskar mexikanskt!