
Kycklingwok med sötsur mango
2 kycklingfiléer
rapsolja
chiliflingor
2 vitlöksklyftor
1 mango
1 röd lök
2 msk tomatpuré
2 msk socker
1 msk vitvinsvinäger
1 dl cashewnötter
salt
Hetta upp olja i en wokpanna, lägg i finhackad vitlök och chiliflingor. Tillsätta kyckling skuren i mindre bitar. Låt det steka 3-4 minuter. Skala, kärna ur och skär mangon i bitar. Skala och skär rödlöken i klyftor. Tillsätt mangon och rödlöken och blanda i tomatpuré, socker och vitvinvinäger. Rör om och woka i ca 4 min, tills kycklingen är helt färdig. Vänd ner cashewnötterna och servera tillsammans med ris.
Jag och två jobbarkompisar har bestämt att vi ska ut och käka sallad i morron på lunchen... Det är lite så att jag ångrar mej när middagen var så otroligt god! =)
//Hanna
5 kommentarer:
Mmm.. Vad gott det ser ut! :)
Oj så gott alltså!
Såg jättegott ut..
Trevlig helg
Låter ljuvligt gott! Älskar mango!
Soya: Det var otroligt gott!!
Kryddburken: Mmm! =)
Växelhäxan: Det var det verkligen, rekommenderar receptet.
Jasmine: Ja, visst är det gott!!
Skicka en kommentar