onsdag 17 februari 2010

Tävling!!

Kelda lanserar i veckan iPhone-applikationen ”Kelda 15-minutersrecept” med totalt 100 nya recept. Om du har en Iphone kan du nu ladda ned den i AppStoren. I samband med lanseringen har de ett par tävlingar i samarbete med några matbloggar, bland annat här hos mig!!

Första pris är värdecheck på 100 kr ur Keldas soppsortiment, andra och tredje priset är ett badlakan. För att vara med och tävla vill jag att du i kommentarerna hittar på ett recept på en soppa där du använt någon av Keldas färdiga soppor som grund. Det ska inte vara några avancerade recept, de ska vara enkla och max ta 15 min att tillaga! Tävlingen avslutas nästa fredag. Så, låt fantasin flöda! =)

//Hanna

5 kommentarer:

Mia sa...

Kelda toscansk tomatsoppa toppat med en örtkryddad, fräst blandning av vitlök, färska champinjoner, rödlök, majs och paprika. Riven parmesan att strö över! Mums! Gärna vitlöksbröd till.

Emma sa...

Thaisoppan är supergod, en solklar favorit som blir ännu godare om man tärnar ner röd paprika och kycklingfilé!

Mvh Emma
emmafortuna@gmail.com

Anonym sa...

Fisk- och skaldjurssoppan brukar jag kasta i några kräftstjärtar, laxkuber och broccolibuketter och det blir jättegott!

Hälsar Andreas
andreaseklof74@hotmail.com

Anna sa...

Fräs kyckling, lök o paprika i små bitar. Häll i Thai-soppa, släng i lite nudlar o låt det koka. Voilá snabbt, lätt o supergott! /Anna anna1717@hotmail.com

Emeli sa...

Keldas milda tomatsoppa med rucola och fetaost mosat tillsammans med gräddfil att klicka i!

eameli@hotmail.com