fredag 5 november 2010

Parmalindad kycklingfilé



Fredag igen!? Den här veckan gick undan, minst sagt! Parmalindade kycklingfiléer vart det till middag i dag, så här gjorde vi till två portioner. 


Parmalindad kycklingfilé
2 kycklingfiléer
parmaskinka
basilika
salt, peppar
balsamicosås
ungsrostade rotsaker


Skala och skär rotsakerna, lägg i en ungssäker form, ringla över olivolja, salta och peppra. Ställ in i ugnen 225 grader. Dela filéerna i ett par bitar. Stek, salta och peppra. Lägg basilika på parmaskinka, lägg på en kycklingbit och rulla in. Kör tillsammans med rotsakerna sista 10-15 min. Servera och ringla över balsamicosås. 


Ikväll är det fredagsmys på hög nivå! Har gjort chokladmousse som står i kylen och väntar, så jag ska ta och tända lite ljus här så ska vi mysa i soffan till en film med smaskig chokladmousse. Mmm! Recept kommer sedan. 


//Hanna

2 kommentarer:

Växelhäxan från norrland sa...

MM vad gott det såg ut.
Visst är det mysigt nu när man kan tända upp alla ljuslyktorna.
Fortsatt trevlig helg på dig.

Hanna sa...

Jättemysigt! :)