fredag 5 november 2010
Parmalindad kycklingfilé
Fredag igen!? Den här veckan gick undan, minst sagt! Parmalindade kycklingfiléer vart det till middag i dag, så här gjorde vi till två portioner.
Parmalindad kycklingfilé
2 kycklingfiléer
parmaskinka
basilika
salt, peppar
balsamicosås
ungsrostade rotsaker
Skala och skär rotsakerna, lägg i en ungssäker form, ringla över olivolja, salta och peppra. Ställ in i ugnen 225 grader. Dela filéerna i ett par bitar. Stek, salta och peppra. Lägg basilika på parmaskinka, lägg på en kycklingbit och rulla in. Kör tillsammans med rotsakerna sista 10-15 min. Servera och ringla över balsamicosås.
Ikväll är det fredagsmys på hög nivå! Har gjort chokladmousse som står i kylen och väntar, så jag ska ta och tända lite ljus här så ska vi mysa i soffan till en film med smaskig chokladmousse. Mmm! Recept kommer sedan.
//Hanna
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
2 kommentarer:
MM vad gott det såg ut.
Visst är det mysigt nu när man kan tända upp alla ljuslyktorna.
Fortsatt trevlig helg på dig.
Jättemysigt! :)
Skicka en kommentar