tisdag 23 november 2010

Baconlindad fylld kycklingfilé



Vi hade tagit fram kyckling idag men jag hade ingen aning om vad vi skulle göra av den, sedan tipsade Jessica om att fylla den och sedan linda in den i bacon. Det lät bra, så fick det bli! Idag fick jag med mig brorsan hem på middag, mycket trevligt!! 


Baconlindade fyllda kycklingfiléer
4 kycklingfilér
1 pkt bacon
Creme cheese - Vitlök och örter
salt, peppar


Skär ett snitt i kycklingen, bred ett lager creme cheese, peppra. Linda bacon runt kycklingfilén och kör i ugnen ca 25 min tills kycklingen är helt färdig. Servera med matvete och grönsaker. 


//Hanna

3 kommentarer:

Rebecca sa...

Prova att fylla kycklingen med gräddädelost. SKITGOTT :D (och linda in med bacon el. parma)

Växelhäxan från norrland sa...

Oh så gott och enkelt dessutom.

Hanna sa...

Rebecca: Åh, det ska jag göra!!

Växelhäxan: Ja, precis som det ska vara. :)