Citronglass
4 citroner
vaniljglass
2 dubbeldaim
Skär av toppen på citronen och gröp ur fruktköttet. Krossa daimen, hacka fruktköttet (vart mest citronsaft för mej) och blanda ner i glassen. Skär av botten på citronen så att den kan stå upp (akta så det inte blir hål rakt igenom), fyll citronen med glass, på med locket och in i frysen i ungefär 4 timmar.
//Hanna
4 kommentarer:
Oh jäklars vad allting såg gott ut!! Riktig festmeny! Den där glassen i citron känner jag igen från när jag var liten, min mamma fyllde dock apelsiner med hemmagjord glass och ställde i frysen, minns att det var riktigt riktigt gott!
det där verkar ju jättegott! =)
Enkelt och gott det ser ut:-)
Ibland får man själv lista ut ingredienser och annat i recept.. så är det bara:-)
Fin blogg du har.
Tjingeling
Kryddburken: Ååh, ska absolut testa att göra med apelsiner någon gång!
Filibaba: Det var det! =D
Pialotta: Ja visst är det så, det gäller att smaka sej fram!
Skicka en kommentar