tisdag 29 september 2009

Thaikorv.

Idag vart den en thai-variant av falukorven. Snabbt, gott och enkelt!! Så här gjorde vi:

Thaikorv
400g falukorv
1 gul lök
1 gul paprika
½ zucchini
1 dl majs
1 burk kokosmjölk
1 dl lätt créme fraiche
2-3 msk röd currypasta
gurkmeja
1 vitlöksklyfta
peppar

Strimla korv och hacka lök. Hetta upp olja i en panna och frös korv och lök tills korven fått lite färg och löken är glansig. Tillsätt hackad paprika och zucchini. Häll över kokosmjölk, klicka i currypastan och strö över gurkmeja. Rör ner créme fraichen. Pressa i en vitlöksklyfta och smaka av med peppar. Låt det puttra ett par minuter så att allt blir varmt. Servera med nudlar.

//Hanna

3 kommentarer:

Helena Ljunggren sa...

Åh, det låter lite spännande faktiskt. Falukorv är aldrig fel och det är ju kul att testa nånting nytt. :)

dennisMat sa...

Perfekt snabbamt!

Hanna sa...

Helena: Röd currypasta är en favorit, det här vart mycket gott!!

Dennis: Jajjemen, färdig mat på ca 15 min!!