Idag vart den en thai-variant av falukorven. Snabbt, gott och enkelt!! Så här gjorde vi:
Thaikorv
400g falukorv
1 gul lök
1 gul paprika
½ zucchini
1 dl majs
1 burk kokosmjölk
1 dl lätt créme fraiche
2-3 msk röd currypasta
gurkmeja
1 vitlöksklyfta
peppar
Strimla korv och hacka lök. Hetta upp olja i en panna och frös korv och lök tills korven fått lite färg och löken är glansig. Tillsätt hackad paprika och zucchini. Häll över kokosmjölk, klicka i currypastan och strö över gurkmeja. Rör ner créme fraichen. Pressa i en vitlöksklyfta och smaka av med peppar. Låt det puttra ett par minuter så att allt blir varmt. Servera med nudlar.
//Hanna
3 kommentarer:
Åh, det låter lite spännande faktiskt. Falukorv är aldrig fel och det är ju kul att testa nånting nytt. :)
Perfekt snabbamt!
Helena: Röd currypasta är en favorit, det här vart mycket gott!!
Dennis: Jajjemen, färdig mat på ca 15 min!!
Skicka en kommentar