onsdag 8 februari 2012

Kycklingtortilla med paprika- och chilicreme fraiche


Tidigare har jag bara ätit quesadillas som förrätt men häromdagen vart det till middag. Var rädd att det inte skulle vara mättande men det var det, speciellt med sallad till.

Kycklingtortilla
1 st grillad kyckling
1 förpackning tortillabröd
1 förpackning crème fraiche paprika & chili
1 påse riven ost
2 st paprika olika färger

1 skvätt olja

Rensa kycklingen och hacka paprikorna i ganska små fina bitar. Rör ihop ost och creme fraiche och blanda i kycklingen och paprikan. Smaka av med salt, peppar och tacokrydda. lägg ut 4 tortillabröd och klicka ut röran lägg på de andra fyra bröden som lock. Tryck ihop lite. Stek i olja ett par minuter på varje sida på svag värme.

/Hanna


1 kommentar:

Carita Liljendahl sa...

Det här måste absolut testas - jag har gjort tortillas med skinka-ananas fyllning men kyckling och det du har i receptet har jag ännu inte testat - tack för tipset!