måndag 13 februari 2012

Fläskfilépasta

Den här helgen har vi spenderat tillsammans med Niklas och Sara i Trondheim, deras nya hemstad. I lördags gjorde jag och brorsan fläskfilépasta till middag och Sara gjorde supergod vitchokladpannacotta till efterrätt, recept och bild hittar ni på hennes blogg. Jag har lagt upp detta recept tidigare men då utan bild. Den här bilden har Sara tagit.

Fläskfilépasta

400 g fläskfilé
1 msk smör
1msk krossad grön ,rose och svartpeppar (Eller pepparmix)
1 st rödlök
2 msk Viltfond
1 st röd paprika
4 dl creme fraiche
1 dl grädde

4 port pasta, penne eller tagliatelle.


Putsa och strimla fläskfilén. Hetta upp smör i en panna. Fräs filén, salta och peppra. Hacka rödlök och paprika, tillsätt till köttet och låt det fräsa med ett par minuter. Häll i créme fraichen, (och en skvätt grädde om du har)smaksätt med fond och peppar. Låt det puttra en stund. Servera med pasta och sallad.

/Hanna

2 kommentarer:

rebecka sa...

Ser supergott ut! :)

Jenny sa...

Ser inte tokigt ut :)