Jag ligger lite efter i bloggningen känner jag. De här vitlöksbröden gjorde jag i fredags, två gånger. Till middag gjorde vi en vegetarisk pastasås med färsk pasta, till det vart det vitlöksbröd och lite rött vin. Senare på kvällen kom Joels två bröder och Rolle förbi. Rolle hade med sig räkor och då vart så då vart det en gång till! Varför har jag inte gjort vitlöksbröd tidigare?
Vitlöksbröd
Lantbröd
50g smör
örtsalt
2-3 vitlöksklyftor
½ kruka persilja
Låt smöret bli rumsvarmt, mixa med pressad vitlök. Smaka av med salt och blanda i hackad persilja. DSkiva brödet och dela i två. Bred över ett lager av vitlökssmöret och kör i ugnen 200 grader ca 10 min.
//Hanna
5 kommentarer:
Känner doften av vitlök ända hit, så gott!
Ja, varför inte? =)
Hoppas du har en fin födelsedag och får njuta av riktigt god mat!
/Åsa
Mums!! Så gott det ser ut.
Varma vitlöksbröd är ju så himla gott. :-)
Hovkonditorn: Mmm, visst är det!
Åsa: Säg det! :) Och tack så mycket.
Matbloggen: Det är ju det!!
Ja, visst är det gott! :)
Skicka en kommentar