fredag 12 juni 2009

Apelsin- och rosmarinlax


Hittade ett spännande laxrecept på tasteline. Egentligen skulle man ha grädde men det hade jag inte hemma så det var créme fraiche.

Apelsin- och rosmarinlax
4 laxfiléer
2 dl lätt créme fraiche
2 msk koncentrerad apelsinjuice
1 tsk rosmarin
salt, peppar

Blanda créme fraiche, apelsinjuice och rosmarin. Smaka av med salt och peppar. Lägg filéerna i en ugnsform. Tillaga 20 min 225 grader. Servera med pressad potatis.

Nu har inte jag tid att blogga någe mer.Trevlig helg!
//Hanna

5 kommentarer:

  1. Vad gott det ser ut! :)
    kram

    SvaraRadera
  2. Åh så smarrigt det ser ut. Jag åt också lax till middag idag, fast regnbågslax. Känns som bra fredagsmat :) Trevlig helg du också!

    SvaraRadera
  3. Är ju lax överallt, bara jag som inte har nån hemma..
    Hmm ja,ja vad gott det såg ut

    SvaraRadera
  4. Soya: Mm! =)

    Minna: Lax är perfekt fredagsmat. Går snabbt att göra och går att göra lite festligare!

    Emelie: Ja, det var spännande med apelsinjuice i!

    Växelhäxan: Lax är bra fredagsmat! =)

    SvaraRadera