
Kyckling Mangochutney
2 stora kycklingfiléer
1 paprika
1 stor rödlök
½ burk majs
1 milda xtra
1 msk kycklingfond
2-3 msk mangochutney
1-2 vitlöksklyftor
salt, peppar
Tärna kycklingen och stek den i lite olja. Salta och peppra. Hacka lök och paprika och låt det fräsa med ett par minuter innan du heller i milda, fond, mangochutney och majs. Pressa i vitlöksklyftorna och smaka av med salt och peppar.
Jag åt quino till grytan medan Joel tog makaroner, (Kokade för mycket till gårdagens middag) men ris passar nog också väldigt bra till!
//Hanna
Kylskåpsrensning är inte så dumt, simsalabim och voila så har man fått ihop nått helt underbart gott..
SvaraRaderaInte alltid kanske men nästan i allafall..
Såg smaskigt ut..
Kylskpåsrensning behövs ibland det med. Men det brukar alltid resultera i något gott. Precis som detta
SvaraRaderavad gott- jag älskar mango-chutney!
SvaraRaderaoj så gott:D
SvaraRadera